Det kan sagtens lade sig gøre at få det forhold, du ønsker dig!
8 tip til det gode parforhold.

Mature good-looking well dressed couple sitting in sofa

Parforhold / Af Kristine Nordentoft

Måske kender I følelsen af opgivenhed og magtesløshed. Måske føler I, at I har prøvet alt, men at intet lykkes. Måske oplever I, at de samme konflikter kører i ring, og gentagne forsøg på forsoning mislykkes? 

Men ved I rent faktisk, hvad der skal til for at vende skuden i jeres parforhold og træde ind i kærlig kontakt og et samliv fuld af håb, selvværd og glæde?

Man ved ret meget om, hvad der holder liv i parforholdet. Og om hvad der ikke gør. 

Der er masser af forskning på området – og det er, på en måde, ingen raketvidenskab.
Men det kræver handling. Indsigten alene er ikke nok.

Denne blog i 8 dele har fokus på det første: Nemlig hvad der virker. 

Hvilke genveje er der for jer, der er kommet ind i en dårlig spiral og har lyst til at nærme jer hinanden igen? Hvad er det, par som er glade og holder sammen gennem mange år, lykkedes med? Det har man undersøgt og det skal vi se nærmere på her. Bloggen i 8 dele indeholder 8 tips til at få det forhold du ønsker dig. 8 tips til det gode parforhold.

Som jeg plejer at sige til mine par i klinikken: Jeg ville ønske I ville tage disse tips til jer og praktisere dem intensivt i et år. Det er simple redskaber, som har en umiddelbar effekt, hvis de vel at mærke følges.